top of page
Mosaic Tiles

creatiEF DEnkEn

workshop

Wat is er beter om bedrijfsgroei te versnellen dan door middel van innovatie? Om dergelijke doelen te bereiken, moeten we de noodzaak van vaardigheidsontwikkeling op het gebied van creativiteit erkennen. Creativiteit is precies waar iedereen naar op zoek is in een industriële wereld waar alles gebeurt door innovatie.

 

In de geschiedenis is creativiteit nog nooit zo belangrijk geweest als nu. In een wereld waarin alles zich in een snel tempo ontwikkelt, wordt van ons verwacht dat we deze ontwikkelingen bijhouden en niet alleen in ons dagelijks leven maar ook op het werk en daar op een hoog creatief niveau presteren.

 

We weten dat creativiteit en innovatie als essentiële factoren worden beschouwd om zaken tot een succes te brengen. Veel bedrijfsleiders beschouwen innovatie als een van de belangrijkste elementen die de concurrentiepositie van een bedrijf op de markt verbeteren.

 

Om innovatie te laten floreren, moeten organisaties een omgeving creëren die creativiteit stimuleert. Dit is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan, aangezien veel bedrijven in feite worstelen met het samenbrengen van creativiteit met zakelijke inzichten.

 

Onze workshop Creatief denken is een inspirerende en motiverende ervaring. Je onderzoekt en transformeert je eigen creativiteit door middel van een reeks activiteiten die zijn ontwikkeld en geselecteerd met de bedoeling om je creatieve potentieel te vergroten. We bespreken ook verschillende factoren die uw creatieve proces belemmeren en beantwoorden vragen als: 

 

➤ Is creativiteit iets dat alleen voor sommigen is weggelegd?

➤ Kunnen we creatiever zijn?

➤ Is creativiteit iets dat we kunnen leren?

➤ Waarom zijn kinderen creatiever dan volwassenen?

➤ Zien we de werkelijkheid zoals die is?

➤ Heeft onze perceptie van de werkelijkheid invloed op de manier waarop we onszelf zien als creatief of niet?​​

 

Deze workshop is bedoeld voor iedereen die zijn / haar creatieve potentieel wil stimuleren - onderwijzers, wetenschappers, advocaten, ingenieurs, reclame, marketingprofessionals, schrijvers, therapeuten, zakelijke professionals, enz ...

 

Doe mee met onze Creative Thinking workshop, leer en ontdek hoe u:

 

  • De mentaliteit en vaardigheden van zeer creatieve mensen ontwikkelt

  • Uw natuurlijke creatieve capaciteit door middel van een reeks praktische activiteiten ontdekt

  • Uw vaardigheden in het genereren van ideeën en het oplossen van problemen ontwikkelt

  • Creatieve technieken die u direct op uw werk kunt toepassen, leert zodat u effectiever kunt innoveren

      (Deze workshop is in het Engels)

 

registreren

Bedankt voor je inschrijving, je ontvangt binnenkort een bevestigingsmail met de betalingsgegevens.

Abstract%2520Straight%2520Lines_edited_e

 

 think hard, feel deeply, dream big

& be great

 

 

 

 manifest your potential

 

 

 

step up to the plate & live a vital, authentic life

42068f86c9f3489ff242466ec7507d85.png
42068f86c9f3489ff242466ec7507d85.png

Waarom zijn sommige individuen creatiever dan anderen?

 

 

Wie was ooit een kind? Iedereen toch? Waarom deze vraag? Wat hebben kinderen wel en wat hebben volwassenen verloren onderweg? Creativiteit!

 

Kinderen hebben een geweldige fantasie, ze kunnen zelfs de hele dag met een doos spelen zonder zich te vervelen. Waarom? Die doos kan een kasteel zijn, een racket, een auto, een poppenhuis, noem maar op, alles wat ze maar kunnen bedenken!

 

Op welk punt in ons leven begonnen we alleen maar een doos te zien? Vanaf de leeftijd van zes tot op een ander moment in ons leven heeft iemand met de vinger naar ons gewezen en ons verteld dat we niet creatief waren! En op een bepaald moment in ons leven geloofden we het echt. We geloofden dat we niet creatief waren!

 

Ik ben hier vandaag om jou te vertellen dat je een creatief wezen bent en altijd bent geweest, je had het altijd in je - je bent gewoon de creativiteitsweg kwijtgeraakt door de tijd. Het goede nieuws is dat het niet te laat is, je kunt op elk moment je creativiteit herwinnen, jij beslist!

 

Neem deel aan onze workshop / webinar Creatief denken en ontdek hoe u uw creatieve potentieel kunt herwinnen.

 

Wat weerhoudt ons ervan creatief te zijn?

 

Creativiteit wordt meestal gevormd door onze omgeving, opleiding, ouderschap en door onze eigen overtuigingen, dat wil zeggen of we onszelf creatief vinden of niet. Het is een feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken.

 

 

Enkele van de aspecten die onze creativiteit kunnen doden:

 

Verwachte evaluatie: weten dat uw werk wordt geëvalueerd zodra het is voltooid

 

Surveillance: bekeken worden terwijl u aan het werk bent

 

Beperkt worden in het uitvoeren van een taak: U wordt verteld dat u uw werk op een bepaalde manier moet doen

 

Concurrentie met leeftijdsgenoten

 

Stress: de moderne levensstijl is erg consumerend en laat ons uitgeput achter. Om ons geïnspireerd te voelen en een creatieve flow te bereiken, moeten we ontspannen en afremmen van stress en angst

 

Zelftwijfel zorgt ervoor dat we onze artistieke instincten negeren en blokkeert ons om met creatieve ideeën te komen.

 

Het zoeken naar validatie en goedkeuring van anderen weerhoudt ons ervan onze eigen authentieke expressie te ontwikkelen - terwijl we in het creatieve proces in contact moeten zijn met onze eigen ware aard

 

Angst voor verandering of onwil om verandering te accepteren en het loslaten van onze comfortzone blokkeert het creatieve proces en daarom proberen we uiteindelijk niets nieuws. Creativiteit houdt in dat je risico's neemt en oude patronen doorbreekt

creativiteit

 Creativiteit zit in jou! Iedereen heeft het potentieel om op een hoog creatief niveau te presteren.

 

 Op een bepaald punt in je leven heeft iemand met de vinger naar je gewezen en je verteld dat je niet creatief bent. En op een gegeven moment geloofde dat ook. Je dacht dat je niet creatief was!

 

Tijdens deze workshop leer je hoe je je creativiteit kunt herwinnen en daardoor in contact kunt komen met je ware creatieve zelf! 

creatiEF DEnkEn

workshop

deze workshop is in het engels
imageedit_30_3970395143.png

ActivitEITEN

Iedereen is in staat om met geweldige creatieve ideeën te komen. Meestal beginnen we te twijfelen aan onszelf en onze eigen ideeën.

 

 Twijfel kan van pas komen in het creatieve proces, maar twijfel aan jezelf kan verlammend werken.

 

Twijfel niet aan jezelf en aan je eigen

creatieve potentieel

 

Tijdens deze workshop hebben we verschillende activiteiten en uitdagingen voor je gepland - die je op het goede pad zullen zetten en je helpen je creatieve doelen te bereiken.

imageedit_25_5061710874.png

Blind Spots IDENTIFICEREN

Iedereen heeft zijn eigen beperkende overtuigingen, door deze grenzen te identificeren, maken we ruimte voor creativiteit.

 

Vaak zijn mensen zich niet bewust van hun eigen mentale blokkades die hun creatieve expressie kunnen belemmeren.

 

Oordelen

Afkeuring

Bekritiseren

out of the box DENKEN!

Screenshot%202020-11-08%20at%2023.07_edi
bottom of page