top of page

Museumeducatie

We ontwikkelen graag educatieve activiteiten voor musea en scholen. De bijdrage die musea kunnen leveren aan het onderwijs wordt breed erkend. We bieden services die specifiek zijn ontworpen om aan de behoeften van zowel musea als scholen te voldoen.

 

Op zoek naar een op maat gemaakte activiteit in het museum die lesgeeft en studenten actief betrekt bij de nieuwe expositie? Wij staan ​​tot uw beschikking voor het ontwikkelen en / of uitvoeren van op maat gemaakte activiteiten en workshops die aansluiten bij de wensen van uw nieuwe expositie.

 

We ontwikkelen interactieve programmastrategieën voor volwassenen, gezinnen, scholen of tieners. Dergelijke programma's zijn bedoeld om bezoekers voor te lichten over de thema's van de permanente collectie, speciale tentoonstelling of cross-collectie.

 

We weten hoe belangrijk het is ervoor te zorgen dat projecten op tijd en binnen het budget worden opgeleverd, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van de ervaring.

 

Of u nu een specifiek project in gedachten heeft, of gewoon even wilt overleggen over de mogelijkheden, wij horen graag van u.
 

Hoe kunnen we u helpen?

Wij geloven in

 

 

 

Creativiteit, interactieve en educatieve activiteiten, 'out of the box', inclusief musea, culturele uitwisselingservaringen

Rondleidingen in kunstmusea voor scholen of groepen

 

Engels

Spaans

Nederlands

Ontwikkeling van tentoonstelling 

gerelateerd:

 

Educatieve programma's

 

Workshops

 

Leeractiviteiten

305368-200.png

Ontwikkeling van culturele uitwisselings-activiteiten tussen musea en scholen

 

M4CE

meer lezen

We bieden onderzoeks- en schrijfdiensten aan op het gebied van kunst, erfgoed en culturele onderwerpen

meer lezen

Musea voor

culturele uitwisseling

We hebben gewerkt met 
favicon.png
logo_bonnefanten_edited.png
03.-De-Museumdocent-Line-Final.png
picasso-in-barcelona-barcelonaguideandmo
LOGO_huisvoordekunstenlimburgKLEUR_0.png
Screenshot%202020-11-08%20at%2023.07_edi
bottom of page